Kysytyimmät

TILAUKSET

Miten nopeasti saan tuotteet?
-Toimitusajat on kerrottu tuotetiedoissa. Varastotuotteet lähetämme samana tai seuraavana arkipäivänä, joten toimitusaika voi olla jopa yksi päivä. Toimitusaika vaihtelee tuotteittain ja se ilmoitetaan tuotesivulla. Palvelulupauksemme on varastotuotteissa 1-3 arkipäivää. Jos tuotetta ei ole varastossa on toimitusaika 22-45 työpäivää.

Mistä voin noutaa pakettini?
-Toimitamme tuotteet sinulle lähimpään postiisi, Postin pakettiautomaattiin, suoraan yritykseesi tai kotiisi. Valintasi mukaan.

Minne toimitatte tuotteita?
-Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen ja EU:n alueelle.

Voinko peruuttaa tilaukseni?
-Voit peruuttaa tilauksesi, mikäli tilausta ei ole vielä lähetetty. Tässäkin tilanteessa saat avun puhelimitse tai sähköpostilla.

En saanut vahvistusviestiä tilauksesta?
-Vahvistetuista tilauksista lähetetään sinulle sähköposti. Mikäli epäilet, että sähköpostisi tuli väärin tai et muusta syystä saa vahvistusviestiä, niin soita asiakaspalvelunumeroon tai laita sähköpostia info(a)uriel.fi.

Kuinka voin saada tietoa uusista tuotteista ja alennuksista?
-Tilaa uutiskirje mm. etusivulla olevasta linkistä

MAKSAMINEN

Miten tilauksen voi maksaa?
•Verkkomaksu -pankkitunnuksilla
•Maksu Visa-, Visa Electron- tai MasterCard- kortilla
•B2B-myyntikanavan asiakkaana myös laskulla

Kuinka turvallista verkossa maksaminen on?
-Meidän luotettuna maksuoperaattorina toimii Paytrail. Rahaliikenteen yhteys on salattu ja turvallinen

Milloin maksu veloitetaan tililtäni?
-Jos maksat verkkotunnuksilla, maksu veloitetaan heti tililtäsi . Jos maksat Visa-, Visa Electron- tai MasterCard- kortilla maksu veloitetaan seuraavan luottokorttilaskusi yhteydessä.

Mitkä ovat maksuehdot?
-Maksuehtona on 7pv netto, huomautusaika 7pv, viivästyskorko 14%

TUOTTEET

Mistä materiaaleista tuotteet on valmistettu?
-Hyvin monet FootCare -tuoteryhmän pienet kevennystuotteet ovat 100% silikoni, ne ovat kestävämpiä kuin silikonigeelistä valmistetut tuotteet

Mitä ihmeellistä on teidän jalkahoitoaineissa?
-Monissa jalkahoitoaineissa vaikuttavina aineina on mm. Kuolleenmeren suola, jonka mineraalit parantavat tunnetusti jalkojen aineenvaihduntaa ja ihon uusiutumista. Australian teepuuöljy raikastaa jalkoja ja pitää antiperspiranttina jalat hygienisempina.

Miten saan lisätietoa tuotteista?
-Mikäli et löydä kaipaamaasi tietoa tuotesivulta, niin soita asiakaspalvelunumeroon tai laita sähköpostia info(a)uriel.fi.

Millainen takuu tuotteilla on?
-Tuotteilla on maahantuojan takuu ja vialliset tuotteet vaihdamme uusiin. Soita asiakaspalvelunumeroon tai laita sähköpostia info(a)uriel.fi

Miten palautan tuotteen?
-Olen vastaanottanut virheellisen, väärän tuotteen tai virheellisen määrän tuotteita?
Reklamoi sähköpostitse info(a)uriel.fi. Kerro pääpiirteittäin virhe, tuotteen nimi sekä tuote- ja tilausnumero, jotka näkyvät tilausvahvistuksessa.

Milloin saan rahat takaisin tililleni?
- Teemme rahapalautuksen viipymättä, kun olet ilmoittanut tilinumerosi. Oma pankkimme on Nordea ja pankkien välinen maksuliikenne voi ottaa 1-3 pankkipäivää.